Hvordan kjøpe regnfrakk

Hvordan kjøpe regnfrakk

1. Stoff
Det er vanligvis fire typer regnfrakkmaterialer, hver med sine egne fordeler og ulemper, som kan kjøpes i henhold til faktiske forhold. Vær oppmerksom på å skille om regnfrakkstoffet er resirkulert materiale. Det resirkulerte materialet har en spesiell lukt, limet og kluten har dårlig komposittstyrke, limet er hvitt, og det rynker seg og skreller av under bruk.

2. arbeid
Regnfrakkens utførelse er også veldig viktig. Hvis regnfrakkens stinglengde er for stor, er stinghøyden inkonsekvent, forseglingen ikke er på standard, og anti-lekkasjebehandlingen blir ikke vedtatt, det er veldig lett å sive i regnet.

3. Stil
Regnfrakkestiler betyr generelt lange regnfrakker i ett stykke, delt regnfrakk og kappe regnfrakk (poncho), ett stykke (lang) er enkle å ta av og på, men har dårlig vanntetthet, delt type er mer vanntett, poncho er egnet for sykling ( elektriske sykler, sykler) Vent).

4. Pusteevne
Når vi kjøper regnfrakker, må vi ta hensyn til komfort og pusteevne. Hvis regnfrakken kun er for regnbeskyttelse, men ikke pustende, når kroppen er forseglet for å dekke menneskekroppen, kan ikke varmen i kroppen tømmes, og utsiden er kjølig og innsiden er varm og danner opphopning og fukting av vann regnfrakkens foring.

5. Størrelse
Regnfrakker er av forskjellige størrelser, så det anbefales at forbrukerne sjekker størrelsestabellen når de kjøper regnfrakker. Det er best å prøve dem på. Prøv å kjøpe større slik at de kan brukes selv om du bruker mer vinterklær.

6. belegg
Det grunnleggende prinsippet for vanntetting av regnfrakk er stoff + belegg. Vanlige typer belegg inkluderer PVC (polyvinylklorid), PU, ​​EVA, etc. Regnfrakker er lette å berøre huden direkte. For å unngå hudirritasjon anbefales EVA-belagte regnfrakker.

7. farge
I dag er det mange farger på regnfrakker, og stilene er foranderlige, inkludert britisk stil, retro prikkestil, ensfarget, farge osv. Du kan vurdere klesstørrelse og personlig preferanse når du kjøper regnfrakker.


Innleggstid: desember 08-2020